搜索
楼主: 0809000

[推荐] 推荐该游戏的登舰战部分 PS:还有谁记得这些船

火.. [复制链接]
回复 10# ygat
这很好,但是我这有个小问题,我打不开(这死网络)
AFF MOD for Homeworld ,现在0.81了(我英语很烂的

回复 11# 0809000

you means you can't open www.moddb.com?

I upload 1 image to my  Photobucket, this is what you finding?

PS:I just too lazy to plug the USB of Q9 to typing chinese .thankful you understand my english.

回复 12# ygat
www.moddb.com这个还好
不过有个链接打不开
AFF的主站.明明上午还能打开啊,太蛋疼了
原来你会中文啊

回复 13# 0809000

the link of AFF images need "Flash Player" to view it...

回复 14# ygat
这个自然有是的,这过去多长时间了,貌似打开了,就是有点太慢了
那个Flash上的图片,可以复制不

回复 15# 0809000

sorry, cant help you. I also want to download image/trailer in flash, but don't know how to...

回复 16# ygat
这有点悲剧 ,为啥以前发现这些图的时候,我没下呢

回复 17# 0809000

AFF website changed to flash very long before, maybe AFF-planetstorm still close beta at that moment...

回复 18# ygat
那是在AFF 0.4 那个时代了,那是比较好奇,就复制了几张,没想到再次看到时已经变成Flash了

这群人应该开个游戏公司去- =
话说那个hw2 mod俺一直玩不懂,总是我打别人不费血别人打我几下爆- =