搜索
楼主: RAZORBACK

[转帖] [本周新图]农业空间站(7.14更新)

火... [复制链接]
除了愚人节的都是易爆品啊

XR快到头了╮(╯_╰)╭
目测最快也该是一个季度吧 这我真等不起

为什么我看到了ARGNU  BORON  和TELADI?

xeon遗忘舰队在雷区里?

又更新了,空间站模块之中小型飞船停靠港,见lz

Another part from the range of station modules. A dock for small and medium-sized vessels. The dock is shown alone in space. It therefore lacks the entire station around it.
用于停靠中小型飞船的码头,其他部分是展示空间站的模块。这个码头被单独展示在太空中,因此缺少与之配套的空间站。

由此可知,空间站是有主体模块+(连接装置?)+功能模块+外置搭载点构成。

看起来不错

终于又挤了一点牙膏出来。。

模型看起来还不错

又更新了,液体运输管路,见lz

Do you still remember the pumping module I showed you some weeks ago? I made a hint that it may be used to transport liquids over a large distance. Here you can see a possible use for such a module. When you look at all the settings you could think that it is part of something big.

你们还记得几个星期前,我展示给你们的抽水模块吗?我做了一个暗示,它可能被用在长距离中来运送液体。在这里你可以看到一个可能使用泵站的模块。当你能看到所有的设置,你就会认为这是某些巨大东西的一部分。

PS:看来那个泵站翻译没错,并非储液罐,就是一个巨大的水泵。